Contact
Tel: 06 2167 8555
Stuur een E-mail

Welkom bij Bali2Go - Bali2Stay


Bali is een van de mooiste eilanden van Indonesie. De Balinezen noemen het eiland Pulau Dewata; dat betekent eiland van de goden, het heeft een enorme aantrekkingskracht op heel veel mensen.

De internationale sfeer van Bali, de cultuur en diversiteit van het eiland werkt als een magneet op toeristen. Velen willen hier een vakantiewoning kopen of huren en anderen willen er voorgoed blijven wonen.

Bali is populair bij toeristen vanwege de vele bezienswaardigheden en de mooie natuur. De mensen zijn overwegend Hindoeistisch en de velen tempels getuigen ervan hoe belangrijk de godsdienst voor hen is. De Balinezen staan open voor mensen van buiten af, het toerisme is voor hen de belangrijkste bron van inkomen, dat is voor Bali een goede reden om de infrastructuur te verbeteren en zich te richten op westerse levensbehoeften en standaarden. Steeds meer mensen willen een vakantiewoning op Bali, om eventueel permanent te bewonen na het behalen van de gepensioneerde leeftijd en te genieten van een behaaglijk klimaat.

Ook op het gebied van gezondheidszorg maakt Bali gigantische stappen voorwaarts, er zijn goede voorzieningen zoals een modern ziekenhuis en apotheken.

Een buitenlander kan geen huis in Indonesie bezitten, maar de lokale overheid van Bali biedt wel mogelijkheden aan mensen die na hun pensioen permanent willen verblijven of een bedrijf willen starten. Als men nog niet de gepensioneerde leeftijd heeft behaald en toch een vakantievilla op Bali wilt kopen kan men met een tijdsgelimiteert contract land huren voor een lange periode, 25 tot 30 jaar. Dit is het zogenaamde leasecontract.(zie: eigendom)

Wij van Bali2go - Bali2stay begeleiden u bij het zoeken naar de ideale woning op een mooie locatie, in samenwerking met de plaatselijke bevolking waar wij een goede verstandhouding mee hebben.